Bel ons
+32 484 361781

 

 

 

OVER ONS

Wij zijn Noël en Anja, een nieuw-samengesteld gezin uit Limburg.
We hebben 3 kinderen, 2 kleinkinderen, 3 honden en 2 katten. De liefde voor kat en hond staan aan de basis van de oprichting van deze iVZW. Maar eigenlijk moet ik het de overname noemen van de iVZW Kattenadvies, want de feitelijke oprichter is Raf Van Duyse. Een aantal jaren geleden leerden we Raf kennen tijdens onze vakantie in Spanje.

We begrepen al snel dat we dezelfde passie deelden, namelijk dieren in nood een beter leven geven. Daar ter plekke laat Raf ons kennismaken met Bosque Felino (het Kattenbos), een prachtig project dat al enkele jaren op zijn steun kan rekenen. We hebben onmiddellijk een klik met de vrouw achter dit project, Karen, een Belgische die zonder subsidies het lot van een 80-tal gedumpte, verwaarloosde katten op zich neemt. Om een lang verhaal kort te maken: Raf gaat met welverdiend pensioen.

Hij zocht mensen om zijn missie verder te zetten en hij zag potentieel in Noël en mij. Wij zijn bereid de uitdaging aan te gaan al zijn we er ons van bewust dat we grote schoenen te vullen hebben om nog maar in de buurt te komen van hetgeen hij allemaal al verwezenlijkte. Vanaf 16/04/2024 zullen wij ons met hart en ziel inzetten om Bosque Felino te helpen zodat deze kattenopvang kan blijven bestaan.

HOE STEUNEN?

LID WORDEN
BEKIJK MEER
VRIJE GIFTEN
BEKIJK MEER
TEAMING
BEKIJK MEER
FOSTERPLAN
BEKIJK MEER
DONATIES
BEKIJK MEER
SPECIALE GIFTEN
BEKIJK MEER
SPONSORKLIKS
BEKIJK MEER
SPONSORS
BEKIJK MEER
WINKEL
BEKIJK MEER
VERWEZENLIJKINGEN
BEKIJK MEER
FOTO ALBUM
BEKIJK MEER
DANKJEWEL

Een welgemeende dankjewel aan alle lieve mensen die ons steunen, zowel particulieren als bedrijven. Jullie bijdrage, klein of groot, maakt wel degelijk een verschil! Wij hebben jullie nodig om ons werk te kunnen voortzetten en tevens geven jullie ons de kracht om verder te doen door jullie steunbetuiging!

Email Us
info@kattenadvies.be
Telefonisch contact
+32 484 361781

© Kattenadvies. All Rights Reserved.