Bel ons
+32 484 361781

Met SponsorKliks kan je zelf een financiƫle bijdrage leveren aan Kattenadvies, zonder dat het jou een cent extra kost!. Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en Kattenadvies ontvangt hiervoor geld in de clubkas.
Ook doen grote webwinkels als Bol, Coolblue, Greetz, Zooplus en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat naar Kattenadvies.
En nogmaals, het kost je niets extra!

Wil je Kattenadvies ook GRATIS sponsoren?
Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van Kattenadvies. Voor jou een kleine moeite, voor Kattenadvies zijn het directe inkomsten. Je kan hiervoor klikken op de banner op onze website of rechtstreeks naar www.sponsorkliks.com gaan. Klik vervolgens op het logo van de winkel.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks.com komt.
75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van Kattenadvies. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol ons een commissie uit en profiteert Kattenadvies hier direct van!

Let op: geen commissie op boeken
In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

Je blijft anoniem
Noch SponsorKliks, noch Kattenadvies weet wie er iets besteld heeft, je hoeft namelijk niet in te loggen. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor Kattenadvies is bedoeld. Dat weten ze omdat je via een klik op SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan. Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bijvoorbeeld Bol een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat je de bestellingen die je online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol doet, levert Kattenadvies niets op.

Bezoek de SponsorKlikspagina van Kattenadvies

Email Us
info@kattenadvies.be
Telefonisch contact
+32 484 361781

© Kattenadvies. All Rights Reserved.