Bel ons
+32 484 361781

DOEL:
hulp en steun bieden aan het Kattenbos

Met hulp bedoelen wij fysieke hulp. Zelf gaan wij op regelmatige basis naar het Kattenbos. Noël staat dan in voor het onderhoud van de infrastructuur, hij voert herstellingen uit en onderhoudt het domein. Ikzelf help bij de dagelijkse verzorging: kattenbakken zuiver maken, verblijven schoonmaken, de katten van eten en drinken voorzien, hen vertroetelen door bij hen te gaan zitten, wat tijd te nemen om te knuffelen, hen te kammen,... En dat ze graag knuffelen ziet u hier aan de foto's 

Voelt u zich geroepen om Karen te helpen? Ga dan eens op bezoek  en geef de lieve katjes wat aandacht. Ze vragen er zo hard om! Of steek een handje uit door mee te helpen met enkele taken. 
Een bezoekje plannen kan via, info@bosquefelino.org / WhatsApp: 670 331 354

Met steun bedoelen we het  helpen verlichten van het kostenplaatje dat een dergelijke opvang met zich meebrengt.  Het Kattenbos krijgt geen enkele steun van de overheid. Het draait volledig op de persoonlijke inbreng van Karen. Natuurlijk is het voor haar onmogelijk om in haar eentje 80 katten van voeding, verzorging en medicatie te voorzien. Gelukkig krijgt ze hulp.

Hoe kan jij steunen?

 

Of overschrijving op rekeningnummer BE53 5230 8077 9453

Telefonisch contact
+32 484 361781

© Kattenadvies. All Rights Reserved.