Bel ons
+32 484 361781
verwezenlijkingen

* De eerste grote verwezenlijking van onszelf, was de overname van de iVZW Kattenadvies! Op 16/04/2024 tekenden wij bij de notaris alle nodige documenten. Met veel goesting zullen wij het werk van oprichter Raf Van Duyse verderzetten.

* Onderhoud van de faciliteiten: Kattenbos is een groot domein dat volledig omheind is, ook langs boven. De bomen rondom het domein geven wel bescherming tegen de zon, maar ze zorgen ook voor extra werk. Bladeren en dennennaalden vormen een dek en door het gewicht hiervan is er gevaar voor beschadiging. Karen en Maite (zij is de inwonende vrijwilligster) zijn fysiek niet sterk genoeg om dit weg te ruimen. Dus schoot Noël ter hulp

* Zwembad: een groot, ongebruikt zwembad werd omgetoverd tot een opslagruimte. Een hele klus want er moest een overkapping gemaakt, een trap erin, verlichting, rekken,... Wij kochten het nodige materiaal want zulke werken zijn financieel onhaalbaar voor het Kattenbos. En Noël ging wederom aan de slag.

* Kleine zwembad: vlak langs een doorgang die veel gebruikt wordt bij het dagelijks onderhoud, bevond zich nog een mini zwembad.

Een paar keer tuimelde er iemand in. Gelukkig raakte deze personen niet gewond, maar aangezien de gevaarlijke situatie, besloten we het te dichten. Dit keer zonder aankoop van materiaal, met beperkte middelen dus en enige vindingrijkheid. Vaak laat het budget het niet toe en wordt onderhoud en kluswerk een ware uitdaging. Toch was het resultaat meer dan OK.

Email Us
info@kattenadvies.be
Telefonisch contact
+32 484 361781

© Kattenadvies. All Rights Reserved.