Bel ons
+32 484 361781
SPECIALE GIFTEN

De meesten van ons hebben niets tekort. Vaak weten familie/vrienden niet wat ze kunnen schenken bij een verjaardag of andere gelegenheid. Het zou leuk zijn als je als kattenvriend afziet van een kado. Vraag aan familie/vrienden om liever een centje te storten op het rekeningnummer van onze iVZW BE53 5230 8077 9453 met als vermelding Verjaardag, jouw naam, steun Kattenbos. Wij zorgen dan dat het geld terechtkomt en voegen daarvan ook bewijs toe.

Een minder leuke gelegenheid wanneer mensen iets schenken, is bij het heengaan van een dierbare. Vaak in de vorm van bloemen. Dierenliefhebbers drukken steeds meer en meer de wens uit om liever een gift te doen aan een goed doel dat de overledene zelf steunde bij leven. Een bloemenpracht in het uitvaartcentrum is een mooi plaatje. Maar tevens ook jammer genoeg een vorm van verspilling. Bloemen zijn duur en komen kort na de plechtigheid op de begraafplaats terecht, waar ze een kort leven beschoren zijn, in weer en wind. Deel je deze mening, laat dan weten aan je naasten dat je bij je overlijden volgende vermelding wil op je overlijdensbericht : noch bloemen, noch kransen, wel graag een gift aan iVzw Kattenadvies op BE53 5230 8077 9453 met als mededeling ' in liefdevolle herinnering aan + jouw naam
Aansluitend op bovenvermelde vorm van schenking, kan men nog een stapje verder gaan aan een goed doel dat door de overledene zelf al gesteund werd toen hij nog leefde. Zowel schenker als ontvanger genieten van het nultarief wat belasting op schenking betreft omdat er aan een goed doel geschonken wordt.

Email Us
info@kattenadvies.be
Telefonisch contact
+32 484 361781

© Kattenadvies. All Rights Reserved.