BOSQUE FELINO

MIMOSÍN
Generic placeholder image

ZEER AANHANKELIJK

Reu, geboren in 2014. Hij werd achtergelaten met zijn vier broers (Alex, Romeo, Tarzan en Blacky). Hij moest geopereerd worden aan beide achterpoten vanwege heupdysplasie. Hij leeft een normaal leven, maar heeft levenslang medicatie nodig. Hij is een revolutionair, hij houdt ervan om bij zijn broers te blijven en de leider van de groep te zijn.

Foto's
POMPÓN
Generic placeholder image

TIMID

Reu, geboren in 2013. Hij werd achtergelaten en was doodsbang, het heeft hem veel gekost maar nu komt hij dichter bij ons. Hij is erg aanhankelijk met al zijn broertjes en zusjes.

Foto's
PUMBA
Generic placeholder image

ZEER CARIÑOSO

Reu, geboren in 2015. Siamese kruising en broer van Tom en Jerry. Hij is erg aanhankelijk en sociaal met iedereen en wil altijd geknuffeld worden.

Foto's
JERRY
Generic placeholder image

SIMPATISCH

Reu, geboren in augustus 2015. Hij kwam aan in het Bos met zijn broers Tom en Pumba. Hij heeft zich heel goed aangepast aan de rest van zijn metgezellen. Hij houdt van knuffels en gezelschap.

Foto's
SNOWY
Generic placeholder image

ZEER ZORGZAAM

Reu, geboren in 2017. Hij is erg aanhankelijk, maar vrij angstig totdat hij je leert kennen en dan smelt hij in knuffels.

Foto's
KATIE
Generic placeholder image

BIT BOSSY

Teefje, geboren in 2013. Ze was achtergelaten op het spoor, toen ze werd opgehaald was ze erg bang... Ze is een beetje bazig maar erg grappig en ze vindt het heerlijk om in haar boom te zitten... Een tijdje na haar verblijf in El Bosque besloot ze de wereld rond te gaan en we weten niet waar ze heen is gegaan, maar ze is vertrokken. Na een maand en een beetje kwam ze terug, het lijkt erop dat ze het niet zo leuk vond wat ze buiten haar familie aantrof...

Foto's
CANELA
Generic placeholder image

STIL

Reu, geboren in 2015. Canela is samen met Ravi en Shanti 3 broertjes die gevonden werden op een terras waar een vrouw ze probeerde te doden met een tuinslang. Ze zijn erg sociaal en aanhankelijk.

Foto's
TARZÁN
Generic placeholder image

ADVENTURER

Reu, geboren in 2014. Tarzan heeft deze naam gekregen omdat hij als baby altijd aan een touw hing. Een heel nest achtergelaten op straat, Tarzan is een van de broertjes die deel uitmaakten van dat nest, ze kwamen aan met een virus en moesten wekenlang gescheiden worden van de anderen. Toen ze eenmaal hersteld waren, voegden ze zich zonder problemen bij de rest van de familie.

Foto's
MONA
Generic placeholder image

CARIÑOSA

Vrouwtje, geboren in 2015. Ze was achtergelaten op een picknick parkeerplaats.... We vonden haar erg hongerig. Ze heeft geen staart, het is net een klein kort stukje. Hoewel Mona soms een beetje eng is, is ze heel aanhankelijk.

Foto's
CUCHO
Generic placeholder image

VALIENT

Reu, geboren in 2016. Hij werd gevonden in het midden van de straat (op de stoep), met zijn ogen aan elkaar geplakt zonder iets te zien, de dierenarts zei dat hij schimmel had en moest worden geïsoleerd totdat het was verwijderd. Hij was zo klein dat hij flesvoeding moest krijgen, hij was pas 3 weken oud. Het duurde maar liefst 6 maanden voordat er geen spoor van de schimmel meer te vinden was. Nu hoort hij bij de familie. Hij is een klein ding, maar een klein ding waar iedereen verliefd op wordt omdat hij superlief is.

Foto's
BRADLEY
Generic placeholder image

IETS SCHAARS

Reu, geboren in 2020. Bradley is een van de laatste katers die is aangekomen in het Bosque Felino, hij is heel vrolijk en speels, een beetje ondeugend... hij heeft een hele slechte tijd gehad omdat hij net als al zijn broers in de steek was gelaten, maar hij past zich heel goed aan en hij is dol op knuffels.

 

PERLA
Generic placeholder image

FIGHTER

Teef, geboren in 2013.Perla bevond zich in een lege kamer. Het glas van de deur was kapot en je kon twee bange ogen zien die naar binnen keken. Ze was een verdrietig en bang kitten...ze zag er ziek uit en was erg mager. Ze liet zich niet oppakken, maar na een lange tijd en veel geduld liet ze zich oppakken. Ze ging naar de dierenarts en ze was gezond, ze had alleen eten en veel liefde nodig. Nu is Perla gelukkig en mooi. Een engeltje dat op een dag ons pad kruiste.

Foto's
ROMEO
Generic placeholder image

VERLEGEN EN AANHANKELIJK

Reu, geboren in 2016. Romeo is een van de vijf broertjes en zusjes gered van de straat en behorend tot een verlaten nestje, ze kwamen aan met een virus waardoor ze wekenlang gescheiden moesten worden van de anderen. Toen ze eenmaal goed waren en zich bij de rest van de familie voegden, werden ze grote vrienden...

Foto's