Markten

WIJ AANVAARDEN
ALLE BANKKAARTEN, CONTACTLOOS TOT
50 EURO

UITZONDERLIJKE "OPRUIM" MARKT

Beste kattenvrienden,


Er is een tijd van komen en er is een tijd van gaan. Hierbij delen we u mee dat op 15 augustus 2022 we stoppen, met ons markten. 


De reden is voornamelijk te herleiden tot één zaak: Covid. Sinds die lelijke pandemie zien we dat mensen drastisch gewijzigd zijn in hun gedrag. Wellicht hebben ze familie of vrienden verloren en dat is begrijpelijk. Er is vaak zoiets van er zijn katten genoeg , stomme beesten, je leest het vaak af ...


Als oprichter van kattenadvies iVZW heb ik niet alleen jaren gevochten mensen te sensibiliseren, hun aandacht te vragen voor dit kleine huisdier. Nee, ik deed zoveel meer dan dat.


Elke euro is er één voor de katjes. Nu om op de markten te mogen staan, moeten we ook betalen. Hoewel de marktorganisaties waar we mee samenwerkten meestal goed waren voor ons en we een reductie tarief kregen, moeten we na kosten baten analyse vaststellen dat we verlies leiden op de markten. 


We gaan dus vanaf volgend jaar (zomer) ernstig terugplooien  en wellicht “enkel” nog rommelmarkten doen , zonder dranken uiteraard en uitverkoop houden. 


We gaan ons in de toekomst meer concentreren op onze 65 Spaanse katjes in het Kattenbos en wie ons wil verder steunen zijn we “nog steeds”, heel erg dankbaar. 


Onze eitjes van onze kunstenaar Enzo Enca Caen zijn nog te bekomen aan 36 euro met echtheidscertificaat en de twaalf grote hebben we nog iets in petto mee…


BEDANKT AAN IEDEREEN DIE KATTEN GEEN STOMME BEESTEN VOND EN BIJ ONS LANGSKWAM DE VOORBIJE JAREN. Bedankt voor alles en ik ben nog niet dood maar moet dringend het geweer van schouder veranderen. Ik merk ook op dat mensen liever geld geven aan ‘grote’ organisaties met directeurs en hoge werkingskosten dan aan ons , jammer … De rijke zelfstandigen denken misschien enkel aan fiscale aftrok , wie weet … 


#Covid-19 Maatregelen
STEUN ONS DOOR VIA 
ONZE WEBSHOP TE KOPEN