Onze waarden

ONZE VISIE: Een wereld waarin we katten leren begrijpen in hun eigen leefwereld en met liefde en respect behandelen.


ONZE MISSIE: Wereldwijd hulp bieden waar nodig aan hen die het welzijn van katten belangrijk vinden. - Voorkomen dat opgevangen katten worden “afgemaakt” Wij staan voor een No-kill beleid.


ONS DOEL: Inzicht bieden aan mensen in de leefwereld van katten wereldwijd. Beter begrip voor dieren die niet in een roedel leven, zoals de mens.

Hoe werken we...

  • We bieden in België en aan de Costa Blanca (wintermaanden) gedragsadvies op maat aan voor uw kat(ten).
  • Wetenschappelijk onderzoek huiskatten, met internationaal nut.Daar de wetenschap alle mensen aanbelangt, onze activiteit zal pas een internationaal nut hebben als ze eveneens gericht is op het buitenland, zoals de uitbouw van projecten in derde Wereldlanden.

  • We komen bij u om over katten te praten in scholen maar ook op uitnodiging van verenigingen, clubs, dierenartspraktijken,...
  • We staan op markten, events maar ook uw opendeurdag (Het diervriendelijk imago van uw bedrijf toont aan dat u niet alleen voor "hard money" staat).
  • We steunen jaarlijks (niet gesubsidieerde) zwerfkatten organisaties wereldwijd.
  • We ondernemen acties, we steunen acties, we lobbyen wereldwijd voor een betere leefwereld  van katten.
  • We helpen mensen bij alle oplossingen ivm hun kat(ten) op voorwaarde dat ze lid van ons worden. ( aanschaf,opvoeding,onderhoud,(her)plaatsing), (tijdelijke)opvang, bij overlijden. We bieden onze leden 24/24u. bijstand voor alle kattenadvies aan.
  • We zijn UNIEK en NIET COMMERCIEEL, alle winsten gaan terug naar katten projecten.

Getetuigenis van Gilberte uit Flayosc, Zuid-Frankrijk

GRATIS BESTAAT

Onze oprichter Raf en logistiek medewerker Stef hebben een carrière achter de rug en hoeven dus geen geld te verdienen op u, noch uw kat(ten). Uw zaak is onze passie! Heeft u al eens op het Internet gezocht wat "gedragstherapeuten" aanrekenen als u er één nodig heeft? Wij doen niet mee aan geldverdienen op dieren, wij helpen onze leden op een correcte manier en hoeven niks te verdienen.

U gaat op vakantie?

De vakantie periode komt eraan! Wie gaat op de kat(ten) letten, wat voor oplossing heeft u bedacht voor uw dier terwijl u op vakantie gaat? Geniet samen van een zorgeloze vakantie en vraag ons advies.