Nieuws

Our Travel Stories

Nieuws - Acties

HET ENIGE SYSTEEM VOOR DE AANPAK BIJ ZWERFKATTEN WAAR WIJ ACHTER STAAN!

Het TNR systeem waar elke gemeente zou moeten voor kiezen.

Zie het filmpje rechts >>>>

2018 - Langzaam aan beginnen gemeenten "huisdierstickers" in geval van brand te voorzien voor hun burgers, heel recent werd de beslissing ook in Oostende genomen, de thuisstad van Kattenadvies iVZW! Wij pleiten ervoor dat alle andere steden en gemeenten dit voorbeeld volgen.

Hallo allemaal!!! Hij is er !!! Vanaf nu staan zijn we klaar om op jouw event of open deur of wat dan ook met onze nieuwe "FOODTRAILER" te komen staan !!! Alle wensen zijn bespreekbaar en de opbrengst gaat ENKEL naar een

NIET-winstgevende organisatie - Bent u zelfstandig ondernemer en plant u binnenkort een opendeur of evenement ?

Aarzel niet ons te contacteren want zeg nu zelf wat is er leuker dan uw klanten buiten voor uw zaak een drankje, een mattentaartje of ... aan te bieden, wij kunnen dat voortaan regelen voor jou, neem snel contact.

N

I

E

U

W

Wettelijke verplichtingen


Alle katten en kittens moeten verplicht gecastreerd/gesteriliseerd worden voor ze 5 maanden oud zijn en/of voor verkoop of adoptie. Deze wet geldt ook voor katten en kittens die gratis weggegeven worden. Uitzonderingen hierop zijn katten die naar een erkende fokker (met HK-nummer) gaan of die voor het buitenland bestemd zijn. Katten die geboren zijn tussen 31 augustus 2014 en 31 maart 2018 moeten steriel gemaakt zijn tegen 1 januari 2020.

KATTENADVIES iVZW is een "gecertificeerde nonprofit"

PRIVACY & COOKIES

Copyright @ All Rights Reserved - KATTENADVIES iVZW