Dank

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS


Q.      Er is toch al GAIA ?


Natuurlijk is er GAIA en het is zoals in een zelfstandig bouwbedrijf, de één is vastgoedmagnaat en de ander schrijnwerker... Wij zijn een kleine groeiende wereldwijde organisatie die zich alleen inzet voor katten, niks meer maar ook niks minder.


Q.     Hoe zeker ben ik dat het geld terecht komt waar ik het wil ?


Kattenadvies iVZW is een bij "notarieel opgerichte Internationale VZW" - U kunt onze statuten openbaar bekijken bij de "kruispunt databank van de overheid hier" . We zijn overigens verplicht alle jaarrekeningen openbaar te maken en staan daar ook 100% achter.


Q.     Wat doen jullie met mijn geld ?


Onze plannen zijn groots maar net zoals een zaadje, ooit geplant, een mooie bloemkool werd, is er tijd, liefde en passie en geld nodig. Op termijn willen we uitgroeien tot een organisatie die mensen bewust maakt dat katten noodzakelijk zijn, dat ze vaak therapeutisch werken binnen hun omgeving. Dat we veel kunnen leren van onze kleinste huisdieren. We proberen de link te zijn tussen mens & kat, bij gedragsproblemen bijvoorbeeld. Alles wat we doen doen we NIET COMMERCIEEL! Beide oprichters Raf & Stef zijn al 30 jaar goede vrienden (van op het werk) en als gepensioneerden hoeven ze helemaal niks... Alles gaat rustig en ongedwongen verder maar met een doel, een visie, een missie, een passie voor katten.


  • We ondersteunen jaarlijks (naargelang onze inkomsten) wereldwijd zwerfkatten projecten
  • We helpen waar nodig, gezinnen die ook een kat willen, maar geen fondsen hebben
  • We onderwijzen waar nodig kinderen, maar ook volwassenen hoe ze moeten omgaan met een kat
  • We staan op markten en events omdat u ons kunt leren kennen en daar ook steunen
  • We halen inkomsten uit samenwerking, sponsoring en het aanreiken van producten
  • We werken duurzaam, ecologisch en milieu assertief!
  • We kiezen ALTIJD voor een NO-KILL attitude met onze samenwerkende partners.
  • We ondersteunen NOOIT door de staat gesubsidieerde organisaties
  • We zijn NIET politiek gebonden, noch religieus
  • U moet ons nemen als ... een kat , VRIJ maar met een doel "het overleven van onze soort"...


Heeft U nog vragen ?

DUIZEND x DUIZEND maal dank voor uw bijdrage! Indien u koos voor een lidmaatschap hoeft u verder niks te doen en bezorgen we u uw lidkaart per post.


Uw steun of schenking is voor onze katten vaak het verschil tussen leven of dood! En dankzij U kunnen we ook mensen in de bloemetjes zetten af en toe, mensen die het verdienen en dagelijks opvang bieden aan verlaten katten enz.


BEDANKT BEDANKT BEDANKT !!!  mvg, Raf