Cattrailer-event

Een gift voor onze CAT-trailer

Ben je op zoek naar een blikvanger op je volgende evenement?


Voor zowel bedrijven als aan particulieren voor allerhande feest- gelegenheden zoals recepties, trouwfeesten, verjaardags- en communiefeesten.Ook uw opendeurdagen! Ook uiterst geschikt om jullie als getrouwd koppel te verwelkomen aan de kerk of aan het stadhuis met een hapje en een drankje. Alles is bespreekbaar wij doen alles voor het goede doel en dus niet commercieel!


Dit is een grote troef voor jouw bedrijf, jouw feest want je steunt ook wereldwijd kattenprojecten,

kies dus voor ons.

Eenvoudige aanpak: Voor een gift vanaf 60 euro + km vergoeding 0,45 /km. staat onze CAT-trailer waar u wenst.


Dit zijn zeer lage tarieven en dat komt omdat wij niet commercieel werken. Wel is dit ENKEL de CAT-trailer, alle zaken wat u van ons verlangt zijn binnen de regelgeving van kracht mogelijk, wij zijn geen koks en dat is ook niet de bedoeling. U kunt ons bijvoorbeeld wel inzetten voor Champagne , met oesters - koffie met taart enz. We kunnen ook bij uw"opendeur"-dag, uw klanten buiten op de parking iets aanbieden enz.  - Aarzel niet inlichtingen te vragen  aan Raf van ons KATTENADVIES iVZW team


Alles wat u wenst aan te bieden aan onze toog, is uw verantwoordelijkheid en kan besproken worden. De kosten daarvoor zijn lasten de inrichter.

 
 
 
Een bedrijfs event
Een particulier initiatief
Anders