Blauwerus
BR

Beste,

Van Middelkerke, over Brakel, Geraardsbergen, Evergem, Oosterzele, Wortegem Petegem, Viane... Overal zie je deze zomer ons opduiken met de CMT, of onze Cat Mobiel Trailer! Ook u kunt meewerken aan dit succesverhaal op verschillende manieren:


  1. U komt naar ons toe en neemt een lekker "artisanaal gebrouwen biertje van 8° hergist op fles mee huiswaarts, om het te degusteren alleen, of met vrienden en familie.
  2. U kiest ervoor om als succesvolle zelfstandige op onze "WALL of FAME" te staan, zo geniet je, voor een klein bedrag aan sponsoring, van UNIEKE voordelen:
  • het groeien van uw imago, want wij zijn immers aanwezig op plaatsen waar u anders niet komt, in Vlaanderen, België over de Costa Blanca en ja zelfs Turkije, uw naam komt voortaan OVERAL 
  • Maar we doen meer voor onze sponsoren, al uw eigen reclames die u op uw persoonlijke Facebook Wall plaatst, gaan wij gratis en voor niks delen met onze vriendenkring.U ziet, wij willen groeien overal en over de ganse wereld, dat is pas ambitie niet?


Onze doelen kunnen misschien verschillend zijn maar daar kan niemandnegatief tegenover zijn!

We gaan ervoor, samen met jou, te VLIEGEN ALS EEN ADELAAR HOOG BOVEN DE KUIKENS, of blijf je liever met  je kop in de aarde pikken in de aarde bij de kuikens, aan u de kueze niet?