FOSTER CATS PARENT PLAN

Wij zoeken nieuwe voogdij-moeder of -vaders!

Wil jij één van deze schatten van katten een mooie toekomst geven onder de Spaanse zon? Wel dat kan. Voor amper 7 euro per maand, dat is minder dan 0,23 eurocent bent u Foster Cat Parent!  Een unieke formule om mee te helpen aan een betere kattenwereld en er zelf een goed gevoel aan over te houden.

Mimosin
Mimosin
HEEL LIEFDEVOL
Kater, geboren in 2014. Hij werd achtergelaten met zijn vier broers (Alex, Romeo, Tarzan en Blacky). Hij moest geopereerd worden aan beide achterbenen voor heupdysplasie. Hij leeft een normaal leven, maar hij heeft medicijnen nodig voor het leven. Hij is een revolutionair, hij maakt graag ambras met zijn broers en is een leider in de groep.
POMPON
POMPON
VERLEGEN
Kater, geboren in 2013. Hij werd verlaten door de Paseo de Altea. Hij was doodsbang, het heeft hem veel gekost maar nu komt hij naar ons toe.
Hij is erg aanhankelijk met al zijn broers en zussen.
Pumba
Pumba
HEEL LIEFDEVOL
Kater, geboren in 2015. Kruis van Siamees en broer van Tom en Jerry. Hij is erg aanhankelijk en sociaal met iedereen en kijkt er altijd naar uit om in de watten gelegd te worden.
Perla
Perla
VECHTER
Poes, geboren in 2013. Perla gevonden in een leeg gebouw. Het glas in de deur was gebroken en je kon haar twee bange ogen van binnenuit zien turen. Ze was een verdrietig en bang kitten... Ze zag er ziek uit en was erg mager. Ze liet zich maar na lange tijd en veel geduld toch vangen. Ze ging naar de dierenarts en bleek al bij al gezond, ze moest alleen eten en veel liefde krijgen. Nu is Perla gelukkig en mooi. Een kleine engel die op een dag ons pad kruiste.
Cucho
Cucho
DAPPER
Kater, geboren 2016. Hij werd midden op straat gevonden (op de stoep),ogen aan elkaar geplakt zonder iets te zien, de dierenarts zei dat hij schimmels had en moest worden geïsoleerd totdat ze verwijderd waren. Hij was zo klein dat we hem de fles moesten geven en was pas ongeveer 3 weken oud. Er zijn maar liefst 6 maanden nodig geweest zodat er geen spoor van de schimmels meer achterbleven. Nu is hij een deel van de familie. Een deugniet, maar eentje waar iedereen verliefd op wordt omdat h
Mona
Mona
AANHANKELIJK
Poes, geboren in 2015. Ze werd achtergelaten op een picknickplaats... We vonden haar erg hongerig. Ze heeft geen staart, amper een kort stukje. Hoewel Mona soms een beetje schichtig, is ze erg aanhankelijk.
Tarzan
Tarzan
AVONTUURLIJK
Katertje, geboren in 2014. Tarzan is bij deze naam gebleven omdat hij als baby altijd aan een touw hing. Een heel nest achtergelaten op straat, Tarzan is een van de broers, ze kwamen aan met een virus en moesten wekenlang van de anderen worden gescheiden. Eenmaal hersteld, voegden ze zich zonder problemen bij de rest van het gezin.
Canela
Canela
KALMTE
Kater, geboren in 2015. Canela met Ravi en Shanti zijn 3 broers die werden gevonden op een terras waar een vrouw hen met een slang probeerde te doden. Ze zijn erg sociaal en aanhankelijk.
Katie
Katie
EEN KLEINE MANDONA
Poes, geboren in 2013. Ze werd achtergelaten bij het spoor in Altea, toen ze haar ophaalden was ze erg bang... Ze is een beetje bazig maar erg grappig en ze vindt het heerlijk om in haar boom te zitten...
Na in El Bosque te zijn geweest, lijkt het erop dat zij besloten heeft om de wereld rond te reizen en het is niet bekend waarheen, maar zij vertrok...
Na een maand of zo keerde ze terug, het lijkt erop dat wat ze buiten haar familie vond niet erg leuk was ...
Snowy
Snowy
ANGST
Kater, geboren in 2017. Hij is erg aanhankelijk, maar behoorlijk angstig totdat hij je ontmoet en dan smelt hij in verwennerij.
Petite
Petite
EEN TRANSFER
Poes, geboren in 2014. Verlaten door de promenade van Altea, zat ze in een boom en was ze erg bang. Nu lijkt ze niet meer hetzelfde, ze is een kleine vagebond en hoewel ze niet ophoudt met haar eigenaardige aanraking, een beetje wild, is ze erg aanhankelijk en speels.
Jerry
Jerry
LEUK
Kater, geboren in augustus 2015. Hij kwam naar het bos met zijn broers Tom en Pumba. Hij paste zich heel goed aan de rest van zijn teamgenoten aan.
Hij houdt van verwennerij en gezelschap.
Garfield
Garfield
Helaas overleden.
Scooby
Scooby
ZEER SYMPATHIEK
Kater, geboren in 2015. Scooby en Garfield werden achtergelaten op straat, ze kwamen met een virus dat veel kostte om te elimineren en om die reden zijn ze lange tijd van de rest gescheiden geweest. Maar nu zijn ze super gezond, mooi en erg sociaal. Scooby kan uitstekend met iedereen overweg... en is altijd bereid om eerst... te eten.

Voor 7 euro /maand of 84 euro/jaar - Stoppen kan atijd , geen verplichtingen! - Bij overlijden van uw Foster Katje verwittigen we u.
Uw katje krijgt 24/24u. en 7 dagen op 7 verzorging en één keer per week komt de dierenarts langs.

Helaas is onze peter overleden i 2022. We zullen hem nooit vergeten. Will het ga je goed rust in vrede.

ONZE METER (Selena Ali)
ONZE METER (Selena Ali)
Als Mama van Katje Lee kwamen we met Selena in contact. Wij waren de eerste organisatie die vonden dat Katje Lee niet mocht sterven en verzamelden liefst meet dan 80.000 handtekeningen! LEE LEEFT EN IS GELUKKIG bij Selena! Een jonge vrouw met een ECHT hart voor dieren en zonder capsones. Dat is onze meter van het FCPP, we zijn er fier op en dankbaar ...
Will Ferdy
Will Ferdy
Liefst 96 jaar is hij! Ooit was hij de eerste BV die durfde openbaar uit de kast te komen! Anders zijn is geen zonde, iedereen mag anders zijn, als Link tussen Mens en Kat staan we 200 % achter dit recht!
WIJ BRACHTEN HEM TERUG!
WIJ BRACHTEN HEM TERUG!
Samen met jullie steun en meer dan 80.000 handtekeningen ...
Will Ferdy
Will Ferdy
Ga gerust eens kijken op www.willferdy.com en (vooral voor de jonge generatie), maak kennis met deze bijzondere man! Die we ZEER DANKBAAR ZIJN !