LaatLeeLeven

Wat begon met de beste bedoelingen, nl de hoge kosten  die Selena Ali

heeft in de zaak "Lee", kwam als een "boomerang" terug in het aangezicht van onze organisatie! Volgens Peru zijn "geldwolven die geld op de rug van LEE zouden verdienen". Om die reden verzoeken we GEEN bijdrage meer te storten, het is genoeg geweest, dit verdienen wij niet, sorry!
(Raf Van Duyse oprichter en Managing director)

Dit is Lee


Lee kwam in ons leven op 10 mei 2020.
(en vermoedelijk geboren 10 oktober 2019)
Zijn eigenares, want katten hebben geen bazen,
werd verliefd op hem in Cuzco (Peru).

Ze leerden elkaar kennen in het Catfetín Cat Café.
Het was liefde op het eerste zicht en Selena Ali
(de eigenares), deed onmiddellijk wat een
goede adoptant hoort te doen, ze liet het kitten de
nodige vaccinaties ondergaan (24/03/20)
en contacteerdede Belgische overheidsdiensten, met het oog het katje mee te nemen naar haar thuisland. (27/03/2020) - Daar kreeg ze te horen dat het katje drie maand in Peru moest blijven ter preventie van de gevaarlijke "hondsdolheid". Deze ziekte treft voor 99% honden, maar ook katten kunnen besmet geraken. Selena was vast van plan de instructies op te volgen, maar plots...
CORONA! - Grote paniek en het meisje van 22 jaar, moest onmiddellijk gerepatrieerd worden naar België. (5/4/20). Vlug,vlug; nog even informeren bij de ambasade: mag mijn katje mee? Daar krijgt ze de reactie (tot hiertoe onduidelijk), ok vertrek maar... Aangekomen in ons land staat haar echter een ware nachtmerrie te wachten...


LEES HIER ALLES OVER DE QUARAINTAINE VAN LEE


Wij doen ons best om u op de hoogte te houden van het ogenschijnlijk onwerkelijk verhaal,waar een klein kitten slachtoffer werd van de wurggreep van een staatsapparaat, in een democratisch land 

STEUN SELENA & KATJE LEE


Beste LEE vrienden

De zaak rond katje Lee gaat Selena Ali HEEL veel centjes kosten. 

WIL U HAAR HELPEN! Wij storten uw bedrag aan SELENA ALI DOOR
EN RONDEN HET ZELFS AF NAAR BOVEN.

ZIJ HEEFT HAAR NEK UITGESTOKEN
voor het leven en nu doen wij
dit graag "SAMEN"terug.


U kan storten op onze rekening :

BE53 5230 8077 9453 -BIC CODE: TRIOBEBB


Of rechtsteeks hier op de knop drukken aub. Via de link graag bedragen vanaf 5 euro, want we moeten anders teveel servicekost aan de provider betalen (bedankt voor uw begrip) 


*** Vergeet niet de omschrijving in te vullen bij online betaling: "KATJE LEE STEUNEN"

Lee in PERU - VEILIG en

in GOEDE HANDEN

Lezersbrief van de broer Dhr. Bungeneers


7 advocaten

Ik las in uw krant het artikel '7 advocaten op zaak katje Lee, en daar betaalt u ook voor mee'. Het was inderdaad niet nodig om tot een rechtszaak te komen. Maar daar heeft enkel en alleen de rabiate houding van het FAVV toe geleid. De kat is begin december 2019 geboren en vertoonde eind april nog steeds geen vorm van rabiës, dat is door meerdere dierenartsen vastgesteld en op 18 mei ook door Bernard Brochier, voormalig hoofd van de afdeling Hondsdolheid bij Sciensano. Een quarantainestation is door het FAVV niet voorzien, terwijl de Nederlandse tegenhanger NVWA dit wel heeft voorzien - ook op dit vlak schiet het FAVV dus tekort. Het dier moest luidens die organisatie doodgespoten worden omdat rabiës nog veel voorkomt in Peru, iets wat overigens met klem weerlegd werd door de ambassadeur van Peru. Het cynische is wel dat het dier nu precies naar dát land gestuurd wordt om z'n quarantaineperiode uit te zitten. Dit had perfect in eigen land kunnen gebeuren. Het is dus bijzonder jammer dat het FAVV zo onverantwoord omspringt met het geld van de belastingbetaler door het tot een rechtszaak te laten komen! De kosten van de reis naar Peru en het verblijf van het katje daar worden betaald door iemand die wel een hart heeft voor dieren: eigenares Selena Ali!
Marc Bungeneers, Berendrecht

Raf Van Duyse (founder)

Please have mercy! Let "LEE"

be the symbol of every life in this world, no matter how small.

LEE ZAL TOPKAT WORDEN


Als gedragstherapeut kan ik nu al voorspellen: LEE ZAL EEN TOPKAT WORDEN! Weinig katten hebben dergelijke "harde" socialisatie mogen meemaken en dit zal resulteren in een lieve en stabiele kater voor het leven (Raf Van Duyse - oprichter en gedragsdeskundige)

De petitie


Onze organisatie "DE link tussen Mens & Kat" besluit onmiddelijk over te gaan tot actie. Enkele uren later hebben al duizenen dierenvrienden ingetekend op hun petitie online... Van dan af gaat het snel: ook Gaia werpt zich op de zaak! Met hun bekende leider Michel Vandenbosch, komt de pers helemaal in actie. Gelukkig heeft deze dierenrechten organisatie veel financieele middelen en kunnen ze ook een extra advokaat aanstellen. De famillie nam Anthony Godfroid van Fidelitas onderde arm. Deze advokaat heeft intussen een mooie reputatie opgebouwd in de materie "Dierenwelzijn". 

Niet veel later vraagt het Federale FAVV in kortgeding, een dwangsom van 5000 EURO PER UUR ZOLANG SELENA HET KADAVER VAN HAAR KATJE NIET HEEFT INGELEVERD! Wij doen het nodige en onze "Cum laude" Marketing afgeronde studies, leveren goed werk...
We kunnen een groot stuk van de wereld 'katten-vrienden' bereiken. We kunnen ook aan de rechtbank op massale opkomst rekenen. We worden zelfs (als kleintje, net zoals katje Lee), verschillende malen gecontacteerd door de Antwerpse politie. Ze zien ons als organisator en willen dat alles ordelijk verloopt. De eerste keer is dat ook het geval, de tweede keer was de politie "intimiderend". Jammer want de dierenvrienden waren wel correct ...
We gaan verder met actie en zijn (opnieuw) de eerste die het nieuws vernemen vanuit PERU! Het FAVV heeft gelogen of de verkeerde mensen gecontacteerd: LEE mag terug naar Peru, het FAVV zei eerder dat dit niet mogelijk was en enkel euthanasie de optie was.

Ook onze BV's


“Tal van Vlaamse BV's
zetten zich in voor de zaak Lee.

Ze worden echter belachelijk

gemaakt door 'zogenaamde'

wijzen... Die laatste zijn
massaal ingeschakeld om
de populariteit van Lee
te doen keren...”


Raf Van Duyse

Kattenadvies iVZW

En dan komt er hulp uit Wallonië!


Waar we al dagen mee bezig waren krijgt eindelijk gehoor... DANKZIJ YvanBeck

The greatness of a nation can be judged by the way its animals are treated.

Raf Van Duyse, de oprichter van de petitie, die intussen 80 DUIZEND keer ondertekend werd. Ik weet blijkbaar niet goed welke duivels ik ontbonden heb in dit land? Het is echt onwaarschijnlijk dat de Belgische overheid een Middeleeuwse praktijk wil gebruiken om “gewoon” gelijk te halen.

Intussen wacht kleine Lee, ergens onwetend en wellicht spelend als een jong dier, de gewisse dood! En ja heren inspecteurs, advocaten, gekende virologen en minister Ducarme er is “WEL” een andere optie! Lee kan perfect in Quarantaine gaan, waarom niet? We willen ons gerust engageren om het dier, nu eigenlijk maar twee maand meer, volledig af te zonderen van de buitenwereld met slechts één verzorger. We hebben zelfs hulp uit het buitenland gekregen, van een familie met gezond verstand. Zij willen meehelpen. Het is ongelofelijk hoe Lee de wereld en dus niet alleen meer Vlaanderen beroert. Een Waals minister deed gisteren helemaal de deur dicht door te stellen dat Lee dood moet. Minister Ducarme, bevoegd over het Federaal Voedsel Agentschap in ons land, staat 200% achter de instelling. Ook de gekende viroloog Steven Van Gucht mengde zich al eerder in het debat, Lee moet dood, hij is staatsgevaarlijk... Dat Sciensano, het onderzoeksbureau van Steven Van Gucht, zich achter het FAVV plaatst, is niet onlogisch. Het onderzoekscentrum kreeg vorig jaar nog een dotatie van meer dan 17,5 miljoen euro. Deze beslissing werd goedgekeurd door De Minister van Volksgezondheid, M. DE BLOCK De Minister van Landbouw, D. DUCARME. Intussen tikken de uren weg voor kleine Lee, het kleine kitten wat intussen symbool staat voor de duistere machten in ons land. Zal Lee, net als in de Middeleeuwen, vermoord worden. En hoewel ik weet dat katten toen het tij keerden, van de meest besmettelijke ziekte ooit, de pest. Nadat men inzag dat katten, de besmette muizen en ratten aanpakten, werden ze eindelijk in ere hersteld, daarvoor gooide men ze nog van het Belfort (Ieper). Nu gaat men opnieuw een kat offeren, België is een barbaars land, laat de wereld getuige zijn en dit is geen Fake News, ik ben er kapot van zegt Raf Van Duyse. Wat zei Mahatma Gandhi? - The greatness of a nation can be judged by the way its animals are treated.

Vandaag 5 juni 2020 ... Heeft de rechtbank in Antwerpen ons gelijk gegeven.
We kunnen weer wat vertrouwen hebben in de toekomst , BEDANKT!

En wat zegt de rechtbank 


05/06/2020 valt het verdict - VONNIS RECHTBANK VAN EERSTE AANLEG ANTWERPEN


Worldcatnonprofit.orgDe Link Tussen Mens & Kat


We blijven ons wereldwijd inzetten voor meer begrip
EN respect voor onze kleine huisdieren. Ze verdienen dat! Ons steunen kan en waarderen we heel erg veel.
DANKZIJ JULLIE KUNNEN WE MEER DOEN !